Uslovi kupovine

Naručivanje:

Klikom na dugme “naručiti” vase ime I broj telefona biće prosleđeni u naš kol centar odakle će vas pozvati naš operater radi ugovaranja kupovine I dostavljanja adrese za isporuku. Operater će Vas informisati o karakteristikama proizvoda, uslovima kupovine, plaćanja I isporuke I odgovoriti na sva vaša pitanja.

Cene:

 Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine. Na sajtu su prikazane neto cene , obračunati PDV I finalna cena sa uključenim PDV-om. Troškove dostave plaća kupac.  Sve cene su date u dinarima.

Plaćanje:

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje vrednosti robe I troškova dostave prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovini na ruke kuriru koji Vam donosi pošiljku. Molimo Vas da spremite tačan iznos novca, jer kurir nije u mogućnosti da Vam vrati kusur.

Isporuka:

Isporuku robe vrši kurirska služba City Expres u roku koji dogovorite sa operaterom. Na dan dostave dobićete SMS poruku od kurirske službe da će pošiljka biti dostavljena u toku dana.

Kuriri pošiljku donose na adresu isporuke u period od 8 – 16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi da Vas pozove na telefon koji ste ostavili operateru prilikom kupovine I ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni tada ne pronađe na adresi pošiljka se vraća nama. 

Dodatne informacije.

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 064/9000 575 kao I na 0800/ 22 33 23 ili e-maila na adresu: office@miamar.rs. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Kupac poručivanjem daje saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje je ostavio, dok se drugačije ne izjasni, što može uraditi u bilo kom momentu.