Objavljeno dana Ostavite komentar

KING PERGA PROPOLIS – SAVRŠENI PRIRODNI ANTIBIOTIK

KING PERGA PROPOLIS predstavlja savršen prirodan preparat zasnovan na idealnoj kombinaciji pčelinje perge, visokokvalitetnog prirodnog meda i propolisa.

Propolis je jedan od mnoštvo proizvoda iz prirode s antibiotskim delovanjem. Hiljadama godina unazad propolis se koristi kao lekovito sredstvo za razne vrste povreda, lečenje bolesti i jačanje imuniteta .

Značaj propolisa još više dobija na težini ukoliko znamo da se propolis ne može proizvesti u veštačkim uslovima. Pčele oblažu unutrašnjost košnice propolisom, na taj način propolis predstavlja prirodni antiseptik jer sprečava širenje zaraze i infekcija unutar košnice. Unutrašnjost košnice obložena propolisom je jedno od najsterilnijih okruženja u prirodi. Pored svojih karakteristika antiseptika, propolis predstavlja i idealan prirodni antibiotik, antioksidant i anestetik. Brojna istraživanja su utvrdila da propolis pozitivno deluje u borbi protiv gripa i drugih različitih virusa. U vreme kada je korona virus nažalost sveprisutan, propolis kao savršena hrana za organizam, predstavlja odlično sredstvo za jačanje vašeg imuniteta.

Ojačajte Vaš imunitet uz savršeni prirodni antibiotik – KING PERGA PROPOLIS!

Ostavite odgovor